ZAMBESTE CU PLACERE

DENTAL VENUS CLINIK ofera toata gama de servicii stomatologice necesare la un nivel inalt calitativ, cat si tehnologic. Serviciile oferite de noi sunt:

PROFILAXIE. Sedinta de igienizare este compusa din: detartraj ultrasonic, air-flow, periaj profesional, finisarea obturatiilor vechi, verificarea statusului paradontal si identificarea unor eventuale afectiuni odontale sau prodontale si nu in ultimul rand instructajul personalizat.Costul acesteia este de 300 lei.

ODONTOTERAPIE. Acest tratament consta in curatarea atenta a cariei si reconstituirea morofologica, estetica si functionala a dintelui afecat. Costul incepe de la 200 lei o suprafata.

ENDODONTIE sau tratamentul de canal al dintelui este foarte important, acest tratament se realizeaza folosind tehnica rotativa si respectand protocolul din literatura de specialitate: izolare cu diga, determinarea lungimii de lucru cu apex locator, irigarile riguroase si corect efectuate, tratament mecanic rotativsi obturarea radiculara corecta. Toate acestea realizate sub microscop determina obtinerea unui tratament de succes. Costul incepe de la 600 lei.

PARODONTOLOGIA: fumatul, igiena deficitara, obiceiuri masticatorii gresite, ingramadiri dentare, probleme de sanatate generale duc la afectiuni parodontale care incep cu sangerari gingivale, miros neplacut al gurii, retractii gingivale sau inflamatii gingivale. Costul este personalizat.

PROTETICA. Lipsa dintilor poate fi tratata prin utilizarea lucrarilor protetice. Aceste lucrari proptetice refac functionalitatea si estetica pacientului. Exista diferite tipuri de lucrari si materiale, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. Costul pentru corona metalo-ceramica clasica este de echivalent a 150 euro, iar pentru o coroana metalica echivalent a 300 euro.

IMPLANTOLOGIE. Cu ajutorul implantului dentar se pot rezolva edentatiile, fara a ane atinge de dintii vecini, de asemenea o proteza totala poate fi inlocuita cu o lucrare fixa sprijinita pe implanturi. In functie de complexitatea cazului inserarea unui implant incepe de la echivalentul a 500 euro, iar daca sunt necesare interventii suplimentare costurile aferente se vor stabili ulterior.

CHIRURGIE. Atunci cand un dinte nu mai poate fi salvat sau este necesara o extractie in scop ortodontic acesta trebuie extras. Confortul in timpul tratamentului este asigurat de anestezia locala, iar vindecarea post-extractionala este asigurata de materialele de aditie osoasa si PRF. Costul tratamentului chirurgical incepe de la 150 lei in cazul extractiei unui dinte cu o radacina

ORTODONTIE. Aceasta este ramura stomatologiei care se ocupa de alinierea si armonizarea dintilor in ocluzie corecta si echilibrata. Acest tratament este realizat de medicul specialist ortodont cu ajutorul aparatelor dentar. Aparatele dentare pot fi mobile sau fixe. Costurile sunt individualizate in functie de complexitatea si necesitatea cazului